Καλώς ήρθες

Καλώς ήρθες στο Car Fix

H Νο 1 online εφαρμογή για να βρείς συνεργεία και προσφορές για το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σου έυκολα, γρήγορα και δωρεάν!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ CAR-FIX

Το Car-Fix είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα αναζήτησης υπηρεσιών που έχουν να κάνουν με σχεδόν παντός είδους όχημα (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μηχανάκια, φορτηγά, λεωφορεία, γεωργικά μηχανήματα).

Το Car-Fix έχει ενσωματωμένες μια σειρά από καινοτόμες και πρωτοπόρες λειτουργίες για να βοηθήσουν τον χρήστη/επισκέπτη του να βρει γρήγορα και εύκολα την πληροφορία που θέλει, όσον αφορά την επισκευή, συντήρηση και φροντίδα του οχήματος του.

Tο Car-Fix δίνει την δυνατότητα στον χρήστη/επισκέπτη να αναζητήσει και υπηρεσίες ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Στο Car-Fix ο χρήστης/επισκέπτης μπορεί να ζητήσει προσφορά επισκευής ή άλλης εργασίας από όλα τα συνεργεία που είναι καταχωρημένα στο car-fix , με περιγραφή της ζημίας του αλλά και φωτογραφία.

Όσο αφορά τον επαγγελματία/ιδιοκτήτη συνεργείου του δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεται μόνος του την καταχώρηση του (να προσθέτει, αλλάζει διαγράφει υπηρεσίες, προσφορές, φωτογραφίες, κείμενα) με ένα πολύ απλό και εύκολο τρόπο.

Το Car-Fix έχει ενσωματωμένες τις πιο τελευταίες τεχνολογίες του Ιντερνέτ. Αφενός προσαρμόζεται αυτομάτως ανάλογα με την συσκευή που χρησιμοποίει ο χρήστης (Η/Υ, Smart Phone, Tablet) αφετέρου είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

Κάνε δωρεάν εγγραφή τώρα στην Νο1 Εφαρμογή για συνεργεία. ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
Κλείσιμο