Εγγραφή συνεργάτη

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Έχετε συνεργείο, πλυντήριο αυτοκινήτων, IKTEO; Τότε το "CAR FIX" είναι το νέο σας εργαλείο! Η νέα online εφαρμογή για την προβολή συνεργείων, βαφείων, ΚΤΕΟ, πλυντηρίων για αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσυκλέτες.

Κάντε και εσείς εγγραφή και προβάλετε την επιχείρηση σας!

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Αποκτήστε νέους πελάτες
  • Λάβετε αιτήσεις εργασίας απο πελάτες
  • Προβάλετε τις προσφορές σας Online
  • Πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία επισκέψεων
  • Χαμηλό κόστος καταχώρησης

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ CAR-FIX

Το Car-Fix είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα αναζήτησης υπηρεσιών που έχουν να κάνουν με σχεδόν παντός είδους όχημα (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μηχανάκια, φορτηγά, λεωφορεία, γεωργικά μηχανήματα).

Το Car-Fix έχει ενσωματωμένες μια σειρά από καινοτόμες και πρωτοπόρες λειτουργίες για να βοηθήσουν τον χρήστη/επισκέπτη του να βρει γρήγορα και εύκολα την πληροφορία που θέλει, όσον αφορά την επισκευή, συντήρηση και φροντίδα του οχήματος του.

Tο Car-Fix δίνει την δυνατότητα στον χρήστη/επισκέπτη να αναζητήσει και υπηρεσίες ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Στο Car-Fix ο χρήστης/επισκέπτης μπορεί να ζητήσει προσφορά επισκευής ή άλλης εργασίας από όλα τα συνεργεία που είναι καταχωρημένα στο car-fix , με περιγραφή της ζημίας του αλλά και φωτογραφία.

Όσο αφορά τον επαγγελματία/ιδιοκτήτη συνεργείου του δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεται μόνος του την καταχώρηση του (να προσθέτει, αλλάζει διαγράφει υπηρεσίες, προσφορές, φωτογραφίες, κείμενα) με ένα πολύ απλό και εύκολο τρόπο.

Το Car-Fix έχει ενσωματωμένες τις πιο τελευταίες τεχνολογίες του Ιντερνέτ. Αφενός προσαρμόζεται αυτομάτως ανάλογα με την συσκευή που χρησιμοποίει ο χρήστης (Η/Υ, Smart Phone, Tablet) αφετέρου είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

Κάνε δωρεάν εγγραφή τώρα στην Νο1 Εφαρμογή για συνεργεία. ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
Κλείσιμο