Βρες Συνεργείο

GlassFit - Σβάρνας Γρηγόρης

Επισκευή - αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων, δομικών & αγροτικών μηχανημάτων Επισκευή - αντικατάσταση ηλιοροφών Καθρέπτες & ανταλλακτικά κρύσταλλα καθρεπτών Αντηλιακές μεμβράνες Αυτοκόλλητο carbon Film προστασίας - διακόσμησης φαναριών Καθαρισμός (ξεθ

GlassFit - Σβάρνας Γρηγόρης

H Glassfit® - Σβάρνας Γρηγόρης είναι επίσημος σταθμός της Autoglassfit A.E. μιας αμιγώς ελληνικής εταιρίας με ευρωπαϊκό προφίλ. H Autoglassfit A.E. εισάγει και εμπορεύεται κρύσταλλα οχημάτων με κύριους αποθηκευτικούς χώρους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Έχοντας στο σύνολό της από τις μακροβιότερες παρουσίες στον τομέα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, με το νέο όνομα Glassfit®.Στον σταθμό της Glassfit® - Σβάρνας Γρηγόρης καθημερινά επισκευάζονται και τοποθετούνται κρύσταλλα αυτοκινήτων, λεωφορείων, πούλμαν, φορτηγών, τρακτέρ, μηχανημάτων έργων καθώς και τρένων, σκαφών και αεροπλάνων. Ο σταθμός διαθέτει επίσης κινητή μονάδα (εξοπλισμένο αυτοκίνητο) το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές. Οι τεχνίτες κρυστάλλων στο κατάστημα της Glassfit® - Σβάρνας Γρηγόρης  πιστοποιούνται από την DEKRA Γερμανίας, τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων με ειδίκευση στην αυτοκινητοβιομηχανία. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε είναι γνήσια OEM (Original Equipment Manufacturer) από καταξιωμένα εργοστάσια του εξωτερικού. Συνοδεύονται πάντα με Πιστοποιητικό Γνησιότητας και παρέχεται Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής.Καλώντας στο 2310-600671, η ομάδα της Glassfit® - Σβάρνας Γρηγόρης αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τις ζημιές σε κρύσταλλα οχημάτων μόνο με μία επίσκεψη. Φροντίζουμε για όλα. Από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και την επικοινωνία με την ασφαλιστική εταιρία μέχρι την επισκευή ή την αντικατάσταση των κρυστάλλων.Η ταχύτητα στην επισκευή παρμπρίζ (υπό προϋποθέσεις), αλλά και η πληρότητα των αποθηκών μας σε κρύσταλλα, εγγυώνται ότι η ζημιά θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν. Αν για κάποιο λόγο το αυτοκίνητο δεν μπορεί να μετακινηθεί, η εξειδικευμένη κινητή μονάδα της Glassfit® - Σβάρνας Γρηγόρης μπορεί να αποκαταστήσει τη ζημιά επί τόπου (αναλόγως καιρικών συνθηκών).

Παρέχονται οι παρακάτω υπηρεσίες

Για Αυτοκίνητα

  • Τσιμούχες-Στεγανοποιήσεις
  • Γρύλοι παραθύρων
  • Αντηλιακές Μεμβράνες
  • Παρμπρίζ επισκευή
  • Παρμπρίζ αντικατάσταση
  • Γυάλισμα φανών
Το συνεργείο παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης

Το συνεργείο εφημερεύει

Τηλέφωνο επικοινωνίας

6375328086

ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΩ ΘΡΑΥΣΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.

0/5
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Γραψτε Κριτικη

Υπεύθυνοι επικοινωνίας

Σβάρνας Γρηγόρης - 6944677699
Κεσίδης Γεώργιος - 6975328086

Μοιράσου το

Βρείτε το συνεργείο στον χάρτη

Οδηγίες προς το συνεργείο

OK
Κάνε δωρεάν εγγραφή τώρα στην Νο1 Εφαρμογή για συνεργεία. ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
Κλείσιμο